- La Douce France... -

Onze eerste vakantie in zeven jaar tijd zonder Miss Decibel. Opvallend stiller, dat wel… Opvallend saaier, dat ook! De afstand (Frankrijk – Rusland) bracht m’n moederhart kommer en kwel. Echter… Duracell-aapje Lev zorgde er voor dat La Douce France allesbehalve “doucement” was. Dochterlief had het ook gewoon reuze naar haar zin, daarzo, zo’n 4000 km verderop…

Met zijn drietjes en met op sleeptouw onze dees-winter-met-liefde-gerenoveerde-AdriaOptima-caravan-anno1990, reden we al zingend en swingend de autoroute du Soleil af met als eindbestemming Montpellier. Tmoet gezegd, ik was vergeten hoe mooi Frankrijk is…

Bovendien – kamperen met een caravan – wat een openbaring! Libre comme l’air! Altijd uw keuken, wc en bed bij de hand. Wil je mobieler zijn, drop je huisje effe op een camping of aan de kant. Wat moet een mens nog meer? Ofjaaaa… Misschien de Middellandse Zee, een hangmat en een stralende zon?! La vie es Belle!

Bisous!

Ps: dees keer wat minder foto’s, kamperen is best actief – of is het ons aapje? 🙂

tags: Blog

vorige album    terug naar menu    volgende album


tags: Blog

vorige album    terug naar menu    volgende album