Wij maken gebruik van cookies wat zorgt voor de beste webervaring. Sommige cookies zijn essentieel en minimaal nodig om de website goed te laten functioneren. Er worden geen specifieke gegevens van jou als bezoeker geregistreerd. Andere cookies worden gebruikt om statistische gegevens van uw bezoeken aan deze website te verzamelen (analytische cookies), om zo de dienstverlening te verbeteren. Ook bij deze cookies worden er geen specifieke gegevens van u als bezoeker geregistreerd. (lees meer)
minimale cookies aanvaarden

- J + L -

Het feest van de liefde.

_

Everything is better together.

_

Het huwelijk is meer dan elkaar het ja-woord geven, het is hét feest van liefde en vriendschap. Een samenzijn waar het leven wordt gevierd en een dag (of een weekend) op pauze wordt gezet om bewust stil te staan bij je liefde voor elkaar.  Een festiviteit van dankbaarheid voor iedereen die je nauw aan het hart ligt, met in de hoofdrol je grootste toewijding en levensvreugde; je partner en gezin.

Geringeld waren we al, twee weekends terug, tijdens ons wettelijk huwelijk in Destelbergen.  Nu was het tijd voor dé geloften, in intieme kring.  Achteraf bekeken hadden we die kring toch wel nog wat willen uitbreiden maar door net met zo’n kleine groep te zijn, was het ook wel vertrouwd, bijzonder en zeer relaxed.

Als je alles zelf in elkaar flanst voor je huwelijk komt er nogal wat bij kijken.  Maar die dag vielen alle puzzelstukjes perfect op hun plaats en met de zon van de partij, als kers op de taart, was het gewoon ronduit GENIETEN.  We voelden ons geliefd en gezegend.  (En ook wel een beetje overweldigd.) 

Onze locatie was een vakantiehuis in Lavaux, Léglise, Luxemburg, België.  Tussen de koeien en de velden.  Dankzij dat fantastische zonnetje en een enthousiaste bende werden we allen ondergedompeld in een geweldige vakantiesfeer vol genegenheid.  De foto’s spreken voor zich.  Feel the love!

Met een dikke dankjewel voor Wendy (Trendy Wendy For President!); zonder jouw bereidwilligheid, toewijding en hulp hadden we dit alles niet kunnen realiseren.  Ook een dikke dankjewel aan de grootouders; voor de liefde, het geregel en opvang voor de kindjes.  Dat was niet zo evident. Dat weten we.  En tenslotte; dank aan iedereen aanwezig.  Het was niet bij de deur én jullie zagen er één voor één prachtig uit!  Jullie maakten van 14 september 2019 een onvergetelijke dag, een weekend waar we op terugblikken met een zeer warm en geliefd gevoel.

En bedankt Tasja Van Rymenant.  Het is zo cliché maar een waarheid als een koe: de dag vloog voorbij…  Ik zou het nog es willen beleven, én nog eens, én nog eens, én …  Gelukkig kan dit enigszins, met deze geweldige herinneringen!

Het feest van de liefde.

tags: Blog

vorige album    terug naar menu    volgende album


tags: Blog

vorige album    terug naar menu    volgende album